Nyheter

Publicerad 10 februari 2015

Lärartidningar börjar använda Connect

Lärartidningar Produktion , med fokus på magasin för lärare, förskolor och pedagogik, har beslutat …

Lärartidningar Produktion, med fokus på magasin för lärare, förskolor och pedagogik, har beslutat att börja använda Cargo Connect. Lärartidningar Produktion har använt Cargo i flera år och skaffar Cargo Connect för att ytterligare höja sin produktionstakt och kapacitet. Lärartidningar publicerar idag 14 olika tidningar.

Läs mer
Publicerad 15 januari 2015

Centro Stampa Ticino köper FileTrain

Centro Stampa Ticino i Schweiz köper FileTrain efter att ha testat det en tid. De kommer att använd…

Centro Stampa Ticino i Schweiz köper FileTrain efter att ha testat det en tid. De kommer att använda FileTrain för att automatisera stora delar av sina arbetsflöden i prepressmiljön. Vår partner i Schweiz, APS Solutions, hanterar allt lokalt.

Läs mer
Publicerad 15 december 2014

OTV, Cargo och Adbase

Sedan tidigare har OTV använt Cargo inklusive modulerna Connect och Production. Runt årsskiftet b…

Sedan tidigare har OTV använt Cargo inklusive modulerna Connect och Production. Runt årsskiftet byter man nu annonsbokningssystem till Adbase 2014 från Newscycle Solutions.

Cargo Ad Portal inklusive modulerna integreras nu med Adbase 2014 så att OTV kan arbeta vidare med sitt framgångsrika arbetsflöde och vi beräknar att vara igång i början av januari.

Läs mer
Publicerad 4 december 2014

Expressen startar med bildflöden i Cargo

En av Sveriges största dagstidningar, Expressen , är sedan länge en kund på Cargo. Nu utökar man a…

En av Sveriges största dagstidningar, Expressen, är sedan länge en kund på Cargo. Nu utökar man användandet och drar ännu mer nytta av sin investering genom att förutom annonsmottagning även använda det för bilder. Fotografer lämnar sina bilder via Cargos formulär i webbläsaren, informationen de skriver in konverteras och bäddas in som metadata i bilderna. Bilderna skickas till Expressens DAM-system, Open Store, där de indexeras med denna nya metadata. Samtidigt får fotografen en kvittens och den beställande reportern notifiering om att bilderna finns färdiga att användas via epost. Allt detta sker helt automatiskt och utan någon extra licenskostnad.

Läs mer
Publicerad 21 november 2014

Sanoma Magazines i Belgien köper in Cargo

Det belgiska förlaget Sanoma Magazines har beslutat sig för Cargo. En komplett installation av Ca…

Det belgiska förlaget Sanoma Magazines har beslutat sig för Cargo. En komplett installation av Cargo som inkluderar modulerna Cargo Online Preflight och Cargo Connect installeras lokalt under november. Sanoma Belgium är ett av de ledande förlagen i Belgien med ca 35 titlar. De ägs av Sanoma i Nederländerna som i sin tur är en del av Sanoma i Finland. Denna affär görs i samarbete med vår belgiska distributör Four Pees.

Läs mer

Produktuppdateringar

Events