Nyheter

Publicerad 8 maj 2015

Bonnier News köper Cargo

Efter noggrant utvärderande av olika lösningar har Bonnier News nu beslutat sig för att välja Cargo…

Efter noggrant utvärderande av olika lösningar har Bonnier News nu beslutat sig för att välja Cargo för att hantera allt annonsmaterial. Bonnier News är den ledande dagstidningsgruppen med titlar som Expressen, Dagens Industri, Dagens Nyheter och HD/Sydsvenska Dagbladet. Projektet startar omgående med en integration med bokningssystemet Adbase från Newscycle Solutions. Cargo kommer även vara integrerat med Adpoint från Lineup systems så det kommer vara flera bokningssystem integrerade i samma Cargosystem.

Läs mer
Publicerad 13 mars 2015

NTB Scanpix i Norge distribuerar alla filer via FileTrain

Fredagen 13 mars var den första dagen då NTB Scanpix belt använder FileTrain för sin distribution a…

Fredagen 13 mars var den första dagen då NTB Scanpix belt använder FileTrain för sin distribution av bilder. FileTrain har ersatt det gamla system man använt i många år och som nu blivit omodernt. Vi är naturligtvis mycket stolta att man valt FileTrain i tuff konkurrens med andra lösningar. FileTrain kommer att distribuera mellan 75 000 till 100 000 bildfiler per dag till FTP-servrar och lokala mappstrukturer.

Läs mer
Publicerad 11 februari 2015

NTM-koncernen köper Cargo

En av sveriges största dagstidninggrupper, NTM-koncernen , köper nu Cargo för att effektivisera an…

En av sveriges största dagstidninggrupper, NTM-koncernen, köper nu Cargo för att effektivisera annonsmottagningen. Cargo integreras med AdBase från Newscycle Solutions där slutmålet är att hantera såväl helmaterial som produktionsmaterial och på sikt även material för onlinepublicering.
Projektet är påbörjat och installation sker i februari.
NTM-koncernen är idag 10 st morgontidningar, 17 st gratistidningar och ett femtontal webbsiter med kända varumärken som Norrköpings Tidningar, Corren och Upsala Nya Tidning samt även 4 st TV-kanaler. Man har ca 1500 anställda och en omsättning på omkring 1 800 000 000 kr.

Läs mer
Publicerad 10 februari 2015

Hallpressen, Cargo och AdBase

Hallpressen med 12 dagstidningar har kört Cargo i flera år. I mars uppdaterar man sitt annonsbokni…

Hallpressen med 12 dagstidningar har kört Cargo i flera år. I mars uppdaterar man sitt annonsbokningssystem till senaste version av AdBase från Newscycle Solutions. Cargo och Cargo Connect uppdateras och integreras med det nya bokningssystemet och vi planerar att vara i full drift i slutet av februari med denna nya integration.

Läs mer
Publicerad 10 februari 2015

Fler FileTrain hos Amedia

Den stora norska tidningsgruppen Amedia (66 tidningstitlar) utökar sitt användande av FileTrain. …

Den stora norska tidningsgruppen Amedia (66 tidningstitlar) utökar sitt användande av FileTrain. Mer och mer filhantering centraliseras och automatiseras och man har valt att använda FileTrain för all denna hantering.

Läs mer

Produktuppdateringar

Events