Nyheter

Publicerad 11 februari 2015

NTM-koncernen köper Cargo

En av sveriges största dagstidninggrupper, NTM-koncernen , köper nu Cargo för att effektivisera an…

En av sveriges största dagstidninggrupper, NTM-koncernen, köper nu Cargo för att effektivisera annonsmottagningen. Cargo integreras med AdBase från Newscycle Solutions där slutmålet är att hantera såväl helmaterial som produktionsmaterial och på sikt även material för onlinepublicering.
Projektet är påbörjat och installation sker i februari.
NTM-koncernen är idag 10 st morgontidningar, 17 st gratistidningar och ett femtontal webbsiter med kända varumärken som Norrköpings Tidningar, Corren och Upsala Nya Tidning samt även 4 st TV-kanaler. Man har ca 1500 anställda och en omsättning på omkring 1 800 000 000 kr.

Läs mer
Publicerad 10 februari 2015

Hallpressen, Cargo och AdBase

Hallpressen med 12 dagstidningar har kört Cargo i flera år. I mars uppdaterar man sitt annonsbokni…

Hallpressen med 12 dagstidningar har kört Cargo i flera år. I mars uppdaterar man sitt annonsbokningssystem till senaste version av AdBase från Newscycle Solutions. Cargo och Cargo Connect uppdateras och integreras med det nya bokningssystemet och vi planerar att vara i full drift i slutet av februari med denna nya integration.

Läs mer
Publicerad 10 februari 2015

Fler FileTrain hos Amedia

Den stora norska tidningsgruppen Amedia (66 tidningstitlar) utökar sitt användande av FileTrain. …

Den stora norska tidningsgruppen Amedia (66 tidningstitlar) utökar sitt användande av FileTrain. Mer och mer filhantering centraliseras och automatiseras och man har valt att använda FileTrain för all denna hantering.

Läs mer
Publicerad 10 februari 2015

Lärartidningar börjar använda Connect

Lärartidningar Produktion , med fokus på magasin för lärare, förskolor och pedagogik, har beslutat …

Lärartidningar Produktion, med fokus på magasin för lärare, förskolor och pedagogik, har beslutat att börja använda Cargo Connect. Lärartidningar Produktion har använt Cargo i flera år och skaffar Cargo Connect för att ytterligare höja sin produktionstakt och kapacitet. Lärartidningar publicerar idag 14 olika tidningar.

Läs mer
Publicerad 15 januari 2015

Centro Stampa Ticino köper FileTrain

Centro Stampa Ticino i Schweiz köper FileTrain efter att ha testat det en tid. De kommer att använd…

Centro Stampa Ticino i Schweiz köper FileTrain efter att ha testat det en tid. De kommer att använda FileTrain för att automatisera stora delar av sina arbetsflöden i prepressmiljön. Vår partner i Schweiz, APS Solutions, hanterar allt lokalt.

Läs mer

Produktuppdateringar

Events