Nyheter

Publicerad 13 oktober 2016

Stampen köper Cargo

Laidback är stolta och glada att kunna berätta att Stampen Local Media nu har placerat en order på …

Laidback är stolta och glada att kunna berätta att Stampen Local Media nu har placerat en order på vårt Cargo system. Projektet startar nu i oktober och systemet ska ersätta det befintliga systemet innan jul. Fler funktioner och moduler adderas därefter för att Stampen Local Media ska få ett så effektivt annonsflöde som möjligt. Hos Stampen Local Media integreras Cargo med AdBase från Newscycle Solutions.

Läs mer
Publicerad 29 augusti 2016

Norran köper Cargo

Norran från Skellefteå har bestämt sig för Cargo. Installationen påbörjas i oktober och Cargo integ…

Norran från Skellefteå har bestämt sig för Cargo. Installationen påbörjas i oktober och Cargo integreras här med AdBase från Newscycle Solutions. De nya Cargomodulerna Saleswatch och Numbers är inkluderade, även den nya Cargo Self Service installeras samt modulen Production.

Läs mer
Publicerad 2 maj 2016

HD/Sydsvenskan adderar Cargo Production on måndag

HD/Sydsvenskan har nu en tid använt Cargo i sin verksamhet med goda resultat. Som ett bevis på dett…

HD/Sydsvenskan har nu en tid använt Cargo i sin verksamhet med goda resultat. Som ett bevis på detta adderar man nu även modulen Cargo Production för att effektivisera sin annonsproduktion ytterligare. Cargo Production är en modul som är helt integrerad med Cargo men där användaren aldrig behöver lämna InDesign för att komma åt sina produktionsfiler.

Läs mer
Publicerad 15 mars 2016

Aftonbladet köper Feedback

När Aftonbladet uppdaterar sitt bildflöde för att effektivisera och snabba upp bildhanteringen välj…

När Aftonbladet uppdaterar sitt bildflöde för att effektivisera och snabba upp bildhanteringen väljer man att investera i systemet Feedback från Laidback Solutions för att hantera bildrapporter. Med systemet Feedback är man inte bunden till vissa arbetsflöden utan kan dra nytta av funktionaliteten oavsett vilken arbetsmetod man väljer, vilket är en av anledningarna till varför man väljer systemet. Feedback kommer att hantera bildrapporter från både tryckt media och de digitala publikationerna.

Läs mer
Publicerad 5 februari 2016

MittMedia köper Cargo

Vi är glada och stolta att meddela att MittMedia har köpt Cargo. I och med uppköptet av Promedia är…

Vi är glada och stolta att meddela att MittMedia har köpt Cargo. I och med uppköptet av Promedia är MittMedia idag sveriges största mediagrupp räknat i antal dagstidningar med så mycket som 43 prenumerationstidningar. Installationen kommer att inkludera de helt nya webbaserade modulerna Saleswatch och Cargo Numbers. Redan under mars månad påbörjas installationen.

Läs mer

Produktuppdateringar

Events