Nyheter

Publicerad 7 februari 2018

Laidback och Extensis nya partners

Sedan en tid tillbaka har vi haft äran att arbeta tillsammans med Extensis kring automatisering av …

Sedan en tid tillbaka har vi haft äran att arbeta tillsammans med Extensis kring automatisering av deras DAM-lösning Portfolio. Detta samarbete har varit väldigt givande och resulterat i en helt ny modul till Portfolio, läs gärna mer om detta här.

Laidback har kunnat bidra med det vi är bäst på vilket är automatiserade arbetsflöden medan Extensis har kunnat bidra med expertkunskap inom DAM-system och en mycket professionell organisation. Läs gärna hur vd Toby Martin beskriver deras syn på detta.

Samarbetet har präglats av stor öppenhet och en vilja att skapa den bästa, mest flexibla lösningen runt Portfolio och vi är mycket stolta över att vara en del i detta.

Läs mer
Publicerad 10 januari 2018

FileTrain till Schweiz

Ytterligare en schweizisk kund börjar använda FileTrain för att automatisera sina filflöden. Denna …

Ytterligare en schweizisk kund börjar använda FileTrain för att automatisera sina filflöden. Denna gång är det Dukas Presseagentur i Zürich som väljer att effektivisera sitt arbetsflöde med FileTrain. Vår återförsäljare ASP Solutions har genomfört affären.

Läs mer
Publicerad 31 augusti 2017

LRF Media köper Cargo

LRF Media, ett mediehus med fem titlar och tre siter, köper nu Cargo för att effektivisera annonsha…

LRF Media, ett mediehus med fem titlar och tre siter, köper nu Cargo för att effektivisera annonshanteringen. Cargo kommer här att vara integrerat med AdBase från Newscycle Solutions. I lösningen som installerar ingår även Cargo Production, vår produktionsmodul, samt Saleswatch som ger säljavdelningen tillgång till annonsarkiv och översikt över annonsflödet.

Läs mer
Publicerad 26 juni 2017

Feedback till Bonnier Magazines and Brands

Bonnier Magazines and Brands har beslutat sig för att köpa Feedback. Med Feedback ska man skapa kon…

Bonnier Magazines and Brands har beslutat sig för att köpa Feedback. Med Feedback ska man skapa kontroll över alla inköpta bilder från bildbyråer och frilansfotografer samt skapa en effektivare struktur över detta arbete.

Läs mer
Publicerad 19 juni 2017

Sky Deutschland köper FileTrain

TV-bolaget Sky Deutchland börjar använda FileTrain för att automatisera sitt flöde av filer. En myc…

TV-bolaget Sky Deutchland börjar använda FileTrain för att automatisera sitt flöde av filer. En mycket viktig funktion för Sky var att man med FileTrain kan skicka och hämta filer via SFTP med public key vilket nu finns inbyggt i den senaste versionen.

Läs mer

Produktuppdateringar

Events